Nationaal en internationaal wegtransport

Internationale expeditie Europa

Intra Europe verleent al sinds 1992 diensten op het gebied van wegtransport, nationaal én internationaal. Uw food producten komen aan zoals het bedoeld is.

Van een enkele pallet tot een complete zending. Wij behandelen elke lading zoals u dat wilt. Door onze nauwgezette samenwerking met zorgvuldig door ons geselecteerde partners verzorgen wij probleemloos uw lading naar vrijwel elke bestemming.

 

Koel en vriestransport                                                                         

In ons geconditioneerde vervoer is voortdurende temperatuurbeheersing vanzelfsprekend. Wij verzorgen ladingen bij temperaturen van – 30 tot + 25 graden door heel Europa en verder.                                         

Huiftransport 

Ook het transport van droge (niet-geconditioneerde) levensmiddelen heeft binnen Intra Europe inmiddels een voorname positie ingenomen, niet in de laatste plaats doordat de wijze van productie en verpakking van vele producten en dit inmiddels mogelijk maakt, zowel over de weg als ook intermodaal, zowel binnen als ook buiten Europa. 

Bulktransport

Vervoer per tankauto (foodstuffs only) is bij Intra Europe inmiddels goed voor 20% van ons segment wegtransport en groeit nog ieder jaar.

Door onze “know-how” en intensieve samenwerking met ons betrouwbare netwerk aan geselecteerde partners, zijn wij in staat uw bulkladingen door vrijwel heel Europa te verzorgen.

 

Kortom, Intra Europe, Uw partner voor:

- koel- en vriestransport ( groupage en compleet )

- huiftransport ( groupage en compleet )

- tanktransporten ( foodstuffs only )

- intermodaal transport

- ADR zendingen ( etherische oliën )

- express zendingen en koeriersdiensten